HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Damla Hanım Oteli için Prefabrik Havuz Modeli

Damla Hanım Oteli için Prefabrik Havuz Modeli
Damla Hanım Oteli için Prefabrik Havuz Modelleri Talep Etti

Otellerde yapımına en çok dikkat edilen unsurların başında havuz yapımı gelmektedir. Sayısız müşterinin talep ettiği havuz kullanımını en iyi şekilde sağlamak amacıyla hem kaliteli hem de birden fazla yaptırılacağı için uygun havuz fiyatları sunan modeller tercih edilmektedir. Kişilerin yaptıracağı havuz modellerinin firmalar tarafından sunulan fiyatları farklı iken Damla Hanım internet üzerinden yaptığı araştırma neticesinde firmamızı bularak taleplerini iletti.

 

Havuz firması olarak sadece kişisel havuz yapımı değil aynı zamanda otel, kapalı spor salonu gibi alanlar için de modeller üretiyoruz. Otel kullanımında daha geniş ve kullanışlı olması gereken havuz modelleri çalışanlarımız tarafından en iyi şekilde sağlanıyor. Damla Hanım fiyatlandırmamız konusunda da istediğini bulunca kısa sürede teslimat olması umuduyla çalışmayı kabul etti.

 

Çalışanlarımızın çok sayıda olması ve uygun koşullarda üretim yapmaya elverişli olmamız neticesinde kısa sürede havuz modelleri teslimatı sağlanmaktadır. Prefabrik havuz modelleri kısa sürede yapılmaya uygun olacağından Damla Hanım da bu yönde yapılan modellerin olmasını tercih etti. Otele en uygun olan ve yakışan zeminüstü prefabrik havuzlar kısa sürede yapım aşaması tamamlanarak otelde montaj yapılması adına yola çıkarıldı.

 

İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin her bölgesine gerçekleştirdiğimiz havuz yapımı işleminden yararlanan Damla Hanım, otel üzerinde çalıştığımız ilk isim değildir. Kendisine de daha önce sevkini gerçekleştirdiğimiz işlerimizden bahsederek aynı zamanda görsellerini ilettik. Sizler de otel, yazlık ya da eviniz için havuz yaptırmak istiyorsanız havuz firması olarak bizlere ulaşabilirsiniz. Uygun havuz fiyatları kadar kaliteli havuzlar hem sizin hem de müşterilerinizin memnuniyet içinde kullanabileceği havuzlar ortaya çıkmaktadır.

TOP