HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Yapımı Ne Kadar Sürer?

Prefabrik Havuz Yapımı Ne Kadar Sürer?
Prefabrik havuz yaptırmak isteyenlerin ilk aklına ...

Prefabrik havuz yaptırmak isteyenlerin ilk aklına gelen sorulardan biri de yapım aşamasının ne kadar süreceğidir. Bilindiği gibi havuz yaptırmak kimi zaman uzun sürebiliyor. Bu durum bahçede uzun süren bir inşaat süreci olduğundan birçok soruna yol açabiliyor. Genellikle betonarme havuz yapımında inşa süreci uzun ve uğraş gerektirmektedir. Bu nedenle özellikle son yıllarda betonarme havuzlar yerini prefabriklere bırakmıştır.

Prefabrik havuz yapımı geleneksel betonarme havuzlara kıyasla çok daha kısa sürede kurulmaktadır. Hem yapım aşamasının meşakkatli olmayışı, hem evinizin bahçesinde günler süren inşaat pisliği olmayışı hem de çok daha dayanıklı olması nedeniyle prefabrik son derece avantajlı durumdadır. Tüm bu avantajlara ek olarak düşük maliyetli olmasını da katabiliriz. Çok daha düşük ücretler ödeyerek, kısa sürede havuz sahibi olmanız mümkün.

Firmamız, havuz modelleri fark etmeksizin prefabrik havuzlarınızı toplamda 7 gün gibi kısa bir sürede tamamlamaktadır. 7 gün içinde dilediğiniz şekil ve ebatlarda havuz kurulumu yapmaktayız. Üstelik tamamen müşterilerimizin fikir ve görüşlerinden yola çıkarak kurulum hizmetimizi sunmaktayız. Müşteri memnuniyeti bizim için oldukça önemli bir ilke olmaktadır. Kurulum sonrası hizmetimizden memnun kalmanız ve yüzünüzde bir gülümseme oluşması bizim için en güzel ödül olacaktır.

Havuz yapımı konusunda,1 haftada kolaylıkla kurulumun yapılmasının en önemli nedeni, firmamız bünyesinde çalışan ekip arkadaşlarımızdır. Alanında uzun yıllar boyunca deneyim kazanmış profesyonel personellerimiz sayesinde, hızlı bir kurulum sağlamaktayız.

TOP