HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Firması Beklentilerinizi Karşılar mı?

Havuz Firması Beklentilerinizi Karşılar mı?
Havuz yapımı fiyatları konusunda pek çok rakip firmanın

Havuz İzmir olarak, kurulduğumuz ilk günden bu yana, daima müşteri memnuniyeti ilkesi doğrultusunda hareket etmiş bulunmaktayız. Müşterilerimizin, havuz firması konusunda tüm beklentilerinin farkında olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Müşterilerimizin en önemli beklentilerinden biri olan hızlı kurulum konusunda son derece titizlikle çalışmaktayız. Yalnızca 7 gün gibi kısa bir sürede havuz kurulumunuzu yaparak, kullanıma hazır halde teslim etmekteyiz.

Havuz modelleri konusunda da oldukça çeşitli model kataloğumuz bulunmaktadır. Bu şekilde inceleyebileceğiniz modellerimizden herhangi birini tercih edebilirsiniz. Bunun dışında özel tasarım olacak şekilde de havuz kurulumu yapmaktayız. Hayallerinizdeki havuz için bizimle iletişime geçmeniz halinde istediğiniz şekil ve ebatlardaki havuzun tasarım ve kurulum işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Firmamız, fiyat konusunda da tüm beklentileri karşılamaktadır. Alacağınız hızlı ve kaliteli hizmetler için oldukça düşük ücretler ödeyebilirsiniz. Havuz yapımı fiyatları konusunda pek çok rakip firmanın aksine ödeme seçeneklerimiz oldukça çeşitlidir. Alacağınız hizmet kalitesini sağlayan profesyonel ekip arkadaşlarımız ise uzun yıllardır bu alanda hizmet vermiş deneyimli personellerden oluşmaktadır.

Aklınızda herhangi bir şüphe veya tereddüt varsa hemen bizimle iletişime geçerek, sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Hatta bahçe ölçülerinizle beraber istediğiniz havuz modelini bildirdiğinizde fiyat teklifi almanız da mümkündür. Özellikle son yıllarda çok daha popüler hale gelen prefabrik havuz konusunda firmamıza gelen talep oldukça fazladır. Daha fazla bilgi almak için sitemizde bulunan iletişim adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz. 

TOP