HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Yapımı Nedir?

Prefabrik Havuz Yapımı Nedir?
Betonarme Havuzlardan Farkı Var Mıdır?

Prefabrik havuz yapımı birçok insanın araştırdığı ve merak ettiği konular arasında yer almaktadır. İnsanlar yeni nesil havuz sistemleri diye herkesin birbirine önerdiği bu havuz modelleri hakkında araştırmalar yapmaya başlamıştır. Prefabrik havuz, betonarme havuzlara nazaran uygun bütçeler sunduğu için tercihler genellikle prefabriklerden yana olmaktadır. Ancak sizce sadece uygun diye mi tercih edilmektedir? Tabi ki hayır, insanlar sunmuş olduğu avantajları ve kolaylıkları sevdiği için prefabrik havuz modelleri üzerinde tercihler yapmaktadır.

Şimdi prefabrik havuz yapımı nasıl oluyor diye sorabilirsiniz. Öncelikle belirtmek isteriz ki betonarme havuzlar gibi günlerce bahçeniz bir inşaat sahasına dönmeyecek. Çünkü bu havuz modelleri belirlenen alanların ölçüleri alındıktan sonra fabrikalarda üretilmekte ve sizin evinize sadece kurulacağı gün getirilmektedir. Belirlenen havuz içine oturtularak çok kısa bir sürede havuzu kullanmanıza olanak sağlamaktadır.

Aynı zamanda betonarme havuzların en büyük problemlerinden birisi yer sarsıntılarından hemen etkileniyor oluşu ve bu sebepten dolayı bakteri üretimini artırıyor oluşudur. Ancak prefabrik havuz modelleri için bu durum geçerli değildir.

Yer sarsıntılarından hiçbir şekilde etkilenmediği gibi anti bakteriyel özellik sunması ile de mikrop üretimine izin vermemektedir. Özellikle Prefabrik havuz yapımı sırasında yaptıracağınız liner kaplama havuzlarda yaz kış ısı nem oranını sabit tutabilmenize ve şık bir havuz görüntüsü elde etmenize yardımcı olmaktadır.

 

TOP