HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Sakarya’dan Fettah Bey’e Yapılan Prefabrik Havuz

Sakarya’dan Fettah Bey’e Yapılan Prefabrik Havuz
Prefabrik havuz, havuz yapımı ve bakımı...

Sakarya’dan firmamıza ulaşan Fettah Bey Sapanca tarafında bulunan Bungalov evleri için yaptırabileceği havuz modelleri hakkında bilgi almak istedi. Tarafımızdan tüm içerikleri ve havuz modelleri hakkında bilgi alan Fettah Bey prefabrik havuz modelleri yaptırmaya karar verdi. 3 adet Bungalov evleri için hazırlanan hazır havuz modelleri çok kısa bir sürede temin edilerek kurulumu gerçekleştirildi.

Prefabrik Havuz Yapımı sonrasında Fettah Bey ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeye nazaran müşterilerinin daha sağlıklı bir havuza girmeleri gerektiğini savunarak tüm havuzlarına liner kaplama işlemini uygulattı. Liner kaplama sayesinde kullanılacak klor seviyesinin düşüklüğü de Fettah Bey tarafından tercih edilme sebepleri arasında yer aldı.

İşlemimiz bittikten sonra Fettah Bey’e havuz firması hakkında fikirlerini sorduk. Ancak havuz yaptırmayı düşündüğünde birçok firma ile görüştüğünü lakin bir türlü ikna olmadığını tam vazgeçeceği sırada bizlerle irtibata geçtiğini ve çok kısa bir zamanda harikalar yarattığımızı çok memnun olduğunu iletti.

Eğer sizler de evinize, terasınıza, bahçenize veya işletmelerinize havuz modelleri arayışında iseniz mutlaka bizlerle irtibata geçmenizi ve bizlerden de fiyat almanızı tavsiye etmekteyiz. Fettah Bey gibi işletmelerinize katkıda bulunacağımız birçok havuz modelimiz bulunmaktadır.

Prefabrik havuz, havuz yapımı ve bakımı hakkında aklınıza takılan tüm soruları web sitemizde bulunan irtibat numaralarımızdan arayarak müşteri danışanlarımıza sorabilir, en kısa sürede size ne şekilde hizmet verebileceğimizi öğrenebilirsiniz.

 

TOP