HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Asuman Hanım‘a Prefabrik Havuz Yapımı

Asuman Hanım‘a Prefabrik Havuz Yapımı
Prefabrik havuz yapımı işlemi için merak edilen tüm soruları

Prefabrik havuz yapımı işlemi için merak edilen tüm soruları Asuman Hanım’ın yaptırdığı havuz üzerinden sizlere aktarmak istedik. Genellikle yeni havuz yaptırmak isteyen kişiler sürecin nasıl ilerlediğini merak etmekte ve bu süreçte ne kadar ödeme yapacaklarını anlamaya çalışmaktadır.

Asuman hanım da prefabrik havuz yapımı hakkında bilgiler almak için firmamızı aramış ve taleplerini bizlere iletmiştir. Bizler de kendisine betonarme havuz yapımları dışında son yıllarda en çok tercih edilen ve uygun fiyatları ile de göz alıcı kabul edilen prefabrik havuz sistemlerinden bahsettik. İstediği herhangi bir modeli çok kolay bir şekilde kısa sürede istediği alana konumlandırabileceğimizi bunun için tahmin ettiği ücretlerin ise yarısını ödeyeceğini anlattık.

Hazır havuz sistemleri uygun bütçeleri kadar kısa bir sürede kurulumu gerçekleştiği gibi bakımları da kolay olduğundan dolayı birçok kişinin ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Bizler de sektörde alanında uzman ve işini hakkı ile gerçekleştiren Havuz firması olarak müşterilerimize hem kolay bakımı olan hem de çok tamirat gerektirmeyen hazır havuz sistemlerini müşterilerimize önermekteyiz.

Asuman hanıma da istediği oval havuzu 7 iş günü içerisinde aklındaki rakamın yarısı kadar bir bütçe ile hazırlayarak kendilerine ailesi ile keyifli zaman geçirmesi için teslim ettik. Siz de Prefabrik havuz yapımı işlemlerini merak ediyorsanız web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizleri arayabilirsiniz.

TOP