HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz İle Yazın Keyfine Varın

Prefabrik Havuz İle Yazın Keyfine Varın
Birçok kişinin imkânsız gördüğü hayallerini gerçekleştiriyoruz

Prefabrik havuz birçok kişinin imkânsız gördüğü hayallerini gerçekleştirmesine imkân sağlayan kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilen havuz modelleri arasında yer almaktadır. İnsanlarda uygun fiyatlı olması ile birlikte daha çok rağbet göstermeye başladığı bu tip havuzlar keyifle yazın tadını çıkarmaya imkân sunmaktadır.

Peki, bu havuzların betonarme havuzlardan farkı nedir diye düşünüyor iseniz öncelikle 7-10 gün arasında hızlı bir şekilde yapılıyor oluşu yer almaktadır. Bunun en büyük sebebi ise bu havuz modelleri fabrikalarda yapılarak kurulum yapılacak eve getirilmesidir. Sökülüp takılabilir bir özellik sunmasından dolayı taşınma gibi durumlarında yeni evlerinize aktarma şansınızın olduğu modellerden sayılmaktadır.

Bunun yanı sıra Prefabrik havuz, betonarme havuzlar gibi deprem hareketlerinden aşırı etkilenmemekte böylelikle havuz tamiri işlemine çok gerek kalmamaktadır. Aynı zamanda havuzunuz da liner kaplama ürünler de bulunuyor ise hasar alma şansı milyonda bir olmaktadır. Liner kaplama da bu tip havuzlara esneme yöntemi sağlayarak yer hareketliliğinde daha da esnek olmasına destek sağlamaktadır.

Sizler de hayallerinize kavuşmak ve yazı artık doyasıya yaşamak isteyenlerden iseniz evinize en uygun olacak Prefabrik havuz modellerini yaptırabilir keyifli bir yaz geçirebilirsiniz. Bunun için web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlere ulaşabilir müşteri danışanlarımıza aklınıza takılan tüm soruları sorabilir ve tüm detayları kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

TOP