HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Bakımı Yaptırmayı Aksatmayın

Havuz Bakımı Yaptırmayı Aksatmayın
Havuz bakımı işlemleri aylık yıllık gibi belirli periyodlarda

Havuz bakımı her ne kadar havuz sahipleri tarafından aksatılsa ya da önemsenmese de havuz sağlığı ve havuza giren insanların sağlığı açısından son derece önemli sayılmaktadır. Birçok havuz firması devamlı havuz sorunu yaşayan ve masraf yapmak zorunda kalan havuz sahiplerine bu masraflardan kurtulabilmesi adına havuzlarına düzenli bakım yaptırmaları gerektiğini söylemektedir.

Havuz bakımı işlemleri ne kadar az yapılırsa maalesef ki havuz parçaları o kadar çok bozulmakta ve devamlı bir problem çıkmasına neden olarak sizlerin masraf harcamasına neden olmaktadır. Aynı zamanda havuz temizliği güzel yapılmadığı zamanlarda havuzlarda yosunlaşma ya da mikrop oluşumları yüzde yüz görüldüğünden dolayı havuza giren birçok kişinin ağır hastalıklara yakalandığı gözlemlenmektedir. Siz de havuz keyfini sevdiklerinizle sorunsuz yaşayabilmek için havuzunuzun temizliğine mutlaka dikkat edin.

Havuz bakımı işlemleri aylık yıllık gibi belirli periyodlarda düzenli bir şekilde yapılırsa havuzda masraf olabilecek tüm hasarlar en alt seviyeye çekilebilmektedir. Özellikle prefabrik havuz yapımı işlemlerinde müşterilerimizi seramikler yerine liner kaplama tavsiye etmemizin en büyük sebebi de budur. Çünkü liner ürünler anti bakteriyel olduğundan dolayı havuz temizliği diğer havuzlara nazaran daha az yapılmakta ve mikrop barındırma riski daha aza düşmektedir.

Havuz bakımı işlemlerinde uygulanan klor seviyesi de liner kaplamalı havuzlarda oldukça düşük seviyede tutularak havuz temizliği gerçekleştirilmektedir. Çünkü bu anti bakteriyel kaplama sayesinde diğer havuzlara nazaran daha az klor ile hızlı ve temiz bir havuz elde etme şansınız bulunmaktadır. Siz de artık sevdiklerinizle sorunsuz bir havuz keyfi sürmek isteyenlerdenseniz havuz temizliği için mutlaka bir havuz firması ile anlaşma yaparak hem havuz sağlığınızı hem de havuza giren sevdiklerinizin sağlığını koruyabilirsiniz.

Düzenli temizlik sayesinde aynı zamanda bütçenize de koruma altına alarak gereksiz havuz masraflarından kendinizi korumuş olursunuz. İzmir havuz firması olarak havuz bakımı, havuz yapımı ve liner kaplamalar hakkında oldukça başarılı işler çıkarmaktayız. Sizler de bu hususta merak ettiğiniz tüm sorular için sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlere ulaşabilir ve sorularınızın cevabını hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

TOP