HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Liner Kaplama Avantajlarından Yararlanın

Liner Kaplama Avantajlarından Yararlanın
Liner kaplama ürünler yüzde yüz sızdırmazlık garantisi

Liner kaplama uygulamalarının son yıllarda bu kadar sık tercih edilmesinin en büyük sebepleri arasında daha ekonomik oluşu gelse de sağlık açısından da koruyucu olması tercihler arasında yer almasına yardımcı olmaktadır. Hem havuza giren insanların sağlığını koruyabilen bu kaplama türleri hem de havuz sağlığının korunmasına yardımcı olmaktadır.

Genellikle hazır havuz sistemlerine uygulanan bu kaplamalar yüzeyinde yosun tutmadığından dolayı anti bakteriyel özellik göstermekte ve havuzların daha kolay daha hızlı bir şekilde temizlenmesine yardımcı olmaktadır. Bu durum karşısında da havuza giren insanların sağlığı zarar görmemekte içerisinde mikrop barındırmadığından dolayı da havuz bakımı için kullanılan klor seviyesi daha da az bir şekilde tercih edilmektedir.

Liner kaplama ürünler yüzde yüz sızdırmazlık garantisi sunduğu gibi deprem gibi doğa olaylarından da etkilenmemekte ve havuz içerisinde devamlı tamirat gerektirecek konulardan korunabilmenize imkân sunmaktadır. Su basıncına karşı mukavemet göstermesi ve elastikiyet bir doku da olması da havuz sahiplerinin devamlı arızalarla ve bakımlarla uğraşmasının önüne geçmektedir. İçerisinde kanserojen madde ihtiva etmeyen bu ürünler günümüzde seramikler yerine en çok kullanılan havuz malzemeleri arasında yer almaktadır.

Siz de havuzunuza liner kaplama yaptırmak isteyenlerdenseniz web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle iletişime geçebilir hem liner ürünler hakkında hem de prefabrik havuz modellerimiz ve fiyatları hakkında yetkili personellerimizden detaylı bilgiler alabilirsiniz.

TOP