HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Liner Kaplama Farkını Siz De Deneyimleyin

Liner Kaplama Farkını Siz De Deneyimleyin
Liner kaplama ürünler yüzde yüz su sızdırmazlık özelliği

Liner kaplama işlemlerinin bu kadar popüler olmasıyla birlikte insanlar bu ürünlerin özelliklerini öğrenmek istemekte ve mucizelerini merak etmektedir. Özellikle günümüzde yeni havuz yapımı gerçekleştirecek olan müşteriler seramik taşlar yerine liner ürünleri tercih etmektedir. Esneyebilen yapısı sayesinde kolaylıkla tamir edilebilme özelliği de sunan bu ürünler havuz sahiplerinin en çok tercih etme sebepleri arasında yer almaktadır.

Liner kaplama ürünler yüzde yüz su sızdırmazlık özelliği sunduğu gibi su mukavemeti de sağlamaktadır. Dert ’siz ve derz ’siz sloganı ile satışa sunulan bu modeller kullanıcılarını her zaman memnun etmektedir. Ekonomik fiyatlar sunan liner ürünler ayrıca anti alg ve anti bakteriyel özellikle donatıldığından dolayı devamlı havuz problemleri ile uğraşmanızın da önüne geçmektedir. Hem havuz sağlığını hem de havuza girenlerin sağlığını koruyan bu modelleri seramik taşlar yerine kullanmanızı önermekteyiz.

Binbir renk ve model imkânı ile sorunsuz bir seçim şansı sunan liner ürünler aynı zamanda düz bir zemine de sahip olduğundan dolayı havuz bakımı işlemlerinin de hızlı ve düzgün olmasına imkân sağlamaktadır. Anti bakteriyel özelliği sayesinde havuz içerisinde yosun oluşmasına da imkân vermemektedir.

Siz de liner kaplama ürünleri havuzunuza yaptırmak istiyorsanız hemen sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden havuz firması olarak bizlerle iletişime geçebilir ve liner ürünlerin yapım fiyatını, sunmuş olduğu özellikleri kolaylıkla yetkili personellerimizden öğrenebilirsiniz.

TOP