HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Hazır Havuz İle Otel Tatillerine Son

Hazır Havuz İle Otel Tatillerine Son
Kısa Otel tatiller yerine kendi havuzunuz olsun

Hazır havuz modellerinin sıklıkla tercih edilmesiyle birlikte evinde uygun alanı olan herkes özellikle prefabrik havuz modellerini tercih etmeye başlamıştır. Betonarme havuz modellerine nazaran oldukça ekonomik fiyatlar sunan bu modeller aynı zamanda devamlı havuz masrafları ile uğraşmanızın da önüne geçmektedir. Oteller de yapılan kısa tatiller yerine insanlar artık evlerinde diledikleri an havuzun keyfini çıkartmak istemektedir.

Özellikle ekonomik olarak piyasaya sunulan hazır havuz modelleri aynı zamanda 7 iş gününde de teslim edildiğinden dolayı hemen herkes tarafından tercih edilebilirliğini artırmaktadır. Sizler de ailenizle her hafta sonu havuz keyfi sürmek, ya da dilediğiniz gün dilediğiniz saat havuz sefası sürmek istiyorsanız prefabrik modellerimizi hızlı bir şekilde tercih edebilirsiniz.

Otellere bir haftalık tatil için ödeyeceğiniz fiyatlardan daha uyguna ömür boyu havuz sahibi olabilme şansınız bulunmaktadır. Aynı zamanda bu havuz modelleri betonarme havuzlara nazaran deprem gibi doğa olaylarından etkilenmemekte ve masrafsız bir şekilde havuz kullanabilmenize olanak sunmaktadır.  Özellikle liner kaplama sistemleri ile birlikte yapılması uygun görülen bu modeller havuz bakımı içinde masraf harcamanızın önüne geçmektedir.

Hazır havuz modelleri ve diğer havuz malzemelerimiz adına merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını almak için havuz firması olarak bizlerle irtibat numaralarımız üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Yetkili personellerimize merak ettiğiniz tüm soruları sorarak cevaplarını alabilir ve yaptırmak istediğiniz havuz boyutlarını belirterek de havuz yapım fiyatlarını hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

TOP