HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Liner Kaplama İle Hazır Havuz Mucizeleri

Liner Kaplama İle Hazır Havuz Mucizeleri
Hazır Havuz Yapımı Liner Kaplama İle Mucizeler

Hazır havuz sistemlerinin 7 iş günü içerisinde yapılıyor oluşu ve ekonomik oluşu betonarme havuzlar yerine bu ürünlerin tercih edilmesine neden olmuştur. Aynı zamanda deprem gibi doğa olaylarından etkilenmeyen bu modeller liner kaplama ürünler ile birleşince ise mucizeler yaratmaktadır. Liner kaplamanın sunmuş olduğu esneme ve mukavemet özelliği ile neredeyse havuz masraflarını tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Hazır havuz sistemleri de monte modellerden oluştuğundan dolayı betonarme modellere göre hem daha ekonomik hem de daha sorunsuz kullanım imkânı sunmaktadır. Liner kaplama da esneme özelliği ve anti bakteriyel yapısı ile havuzların yüzde yüz koruma altına alınabilmesine destek olmaktadır. Havuz masrafları genellikle havuzlarda oluşan bakteriler ve yosunlar sebebiyle oluşmaktadır.

Aynı zamanda ani hava değişimlerinde oluşan çatlaklar da sızıntılar ile iki katı fatura ödemenize neden olmaktadır. Ancak prefabrik havuz modellerine uygulanan liner ürünler esnek bir yapıya sahip olduğundan ve %100 sızdırmazlık sunduğundan dolayı bu gibi sorunlarla karşılaşma olasılığınız oldukça azalmaktadır.

Ayrıca liner ürünler binbir renk ve model seçeneği de sunduğundan dolayı estetik havuz görüntülerine de kolaylıkla sahip olabilmenize olanak sağlanmaktadır. Siz de hazır havuz sistemlerinin ve liner kaplama sistemlerinin mucizelerinden yararlanmak istiyorsanız sitemizden hemen firmamıza ulaşabilirsiniz.

 

TOP