HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Bütçenizi Zorlamadan Havuz Sahibi Olun

Bütçenizi Zorlamadan Havuz Sahibi Olun
Hazır Havuz İle Siz De Bütçenizi Zorlamayın

Hazır Havuz İle Siz De Bütçenizi Zorlamadan Havuz Sahibi Olun!

Hazır havuz sistemleri son 5 yılın en çok tercih edilen hazır havuz modelleri arasında yer almaktadır. Betonarme modellere nazaran oldukça kolay kurulması ve kısa sürede teslim ediliyor oluşu tercih edilebilirliğini artırmış olsa da ekonomik olması sebebiyle de hemen herkes tarafından tercih edilmektedir. Hem kapalı havuz olarak hem de açık havuz olarak yapılabilen bu modeller insanların bütçelerini zorlamadan havuz sahibi olabilmesine destek olmaktadır.

Hazır havuz modelleri 7 iş günü gibi kısa bir sürede kurulduğundan dolayı oldukça az ücretler eşliğinde yapılıp teslim edilmektedir. Hem bu havuz parçalarının fabrikalarda hızlı üretilmesinden hem de çok uzun sürede kurulumu sürmediğinden dolayı havuz firmaları da bu ürünleri ekonomik bütçeler eşliğinde yapmaktadır.  Kısa sürede tamamlanması yevmiye ücreti gibi pek çok alandan tasarruf edebilmenize destek olmaktadır.

Ayrıca prefabrik havuz modelleri tıpkı betonarme havuz modelleri gibi pek çok model imkânı sunmakta ve evinizin dekorasyonuna uygun bir havuz sahibi olabilmenize destek olmaktadır. Ayrıca kısa sürede yapılabilmesi sayesinde izin günlerinizde bile evinize havuz yaptırabilme şansını sizlere sunmaktadır.

Tüm havuz modelleri işlemleriniz adına havuz İzmir firması olarak bizlerle iletişime geçebilir havuz yapımı işlemleri hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını yetkili personellerimizden alabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz hazır havuz fiyatları hakkında da personellerimizden bilgi alabilir ve işlemlerinizi hemen yaptırtabilirsiniz.

 

TOP