HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Bakımını Profesyonel Olarak Yaptırtın!

Havuz Bakımını Profesyonel Olarak Yaptırtın!
Tüm havuz bakım ve onarım işlemlerini işinin ehli, uzman ekibimiz gerçekleştirir!

Tüm prefabrik havuz bakım ve onarım işlemlerini işinin ehli, uzman ekibimiz gerçekleştirir! Havuzunuz hem görsel olarak hem de sağlığınız açısından en iyi sonuçlara ulaşacak!

Havuz bakım işlemlerini modern araç gereçlerle gerçekleştiriyoruz. Haftalık, aylık, yıllık periyotlar ile bakım yaptırabilirsiniz. Havuzunuzda oluşan deformasyon sorunlarında da ekibimiz duruma etkin biçimde müdahale ediyor.

Sezon içinde veya sezon sonunda prefabrik havuz bakımı hizmetimiz bulunduğu gibi yıllık havuz bakım desteği de sağlıyoruz. Yıllık havuz bakımında havuzunuz tamamen boşaltılır ve duvarları, tabanları, taşma kanalları, gezinti alanları vb. tamamen temizlenir. Gevşemiş, boşalmış, çatlamış kaplamalar yenilenir.

Derz bölgeleri de kontrol edilmektedir. Eğer ihtiyaç duyulursa havuzunuz yeniden yapılandırılır. Elektrik tesisatları ise ayrıca önem verilen havuz bakım aşamalarından biridir. Sirkülasyon pompa bakımları da hizmetlerimiz arasındadır.

 

Prefabrik Havuzun Verimliliği Artsın, Kullanımı Kolaylaşsın!

Havuzunuzun daha verimli olması, kolayca kullanılması ve ömrünün uzayabilmesi için havuz bakımı yaptırmak şarttır. Arka bahçenize eğlence katacak biçimde bakım yaptırmanız mümkündür!

Havuzunuzu yeniden yapılandırarak daha farklı bir alan oluşturabilirsiniz. Yapılandırma projeleri için firmamızdan destek alabilirsiniz. Havuz kenarına açık mutfak, eğlence merkezi yaptırabilirsiniz!

Havuz partileriniz için bir bar da tam aradığınız özellik olabilir! Prefabrik Havuz Bakımı için bronzlaşma rafına ne dersiniz? Bahçenizde kendiniz için bir SPA alanı yaratarak havuz keyfinizi çok farklı bir seviyeye yükseltin!

 

Havuz Güvenlik Özellikleri

Havuz bakımı hakkında değerlendirme yapılacak unsurlardan biri de güvenlik özellikleridir. Güvenlik önlemleri çok çeşitlidir ve havuzunuzu ilk kurduğunuzda tüm güvenlik önlemlerini almamış olabilirsiniz!

Havuz güvenliği söz konusu olduğunda merdivenler, havuz çiti, korkuluklar bu güvenlik önemlerinin başında gelir. Havuz çiti havuzdan çıkamayan çocukları korur. Bilhassa çocuklarınız için havuzların güvenliğine ekstra önem vermelisiniz. Güvenlik örtüleri, çocukların kaymaması için alınan önlemler havuz güvenliği kapsamındadır.

Havuz alarmını unutmayın! Bu alarm türü kapı alarmı, pencere alarmı veya çocuk için bir bilek alarmı olabilir. Tüm bu özellikler hakkında detaylıca konuşmak için ekibimizle iletişime geçin.

 

Havuzunuzu Daha Estetik Bir Görünüme Kavuşturmak

Havuzunuzu daha özgün ve kişisel bir görünüme mi sokmak istiyorsunuz? Özelleştirme ve kişiselleştirme çalışmaları havuzunuza yepyeni bir görünüm vermek için en iyi yollardandır!

Havuzunuzda kaplıca yoksa bir tane ekleyebilirsiniz! Bahçenizi lüks bir tesis haline getirmeniz mümkün! Havuz manzaranızı istediğiniz gibi oluşturabilirsiniz!

Havuz ve bahçe tasarımınız için de uzman ekibimizden öneri alabilirsiniz! Kendi bahçenizde eşsiz bir havuz yaratmak istiyorsanız tasarımlara göz gezdirebilirsiniz!

 

Birçok tadilat yöntemi bulunur ve sizin havuzunuzun ihtiyacına göre planlama yapılır.

Dilerseniz en son donanıma sahip havuz temizleme ekipmanlarımızdan  da satın alabilirsiniz! Fiyatlarımız ise son derece uygundur.

 

TOP