HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

İzmir Urla'ya 6x3 Prefabrik Havuz

İzmir Urla'ya 6x3 Prefabrik Havuz
Mehmet Bey İzmir Urla da yeni almış olduğu evinin bahçesinde çok fazla büyük olmayan bir alana sahipti...

Mehmet Bey İzmir Urla da yeni almış olduğu evinin bahçesinde çok fazla büyük olmayan bir alana sahipti, fakat serinleme anlamında da olsa biri yüzme havuzu yaptırmak istiyordu. İzmir Urla’daki showroomumuza gelerek bahçemizdeki prefabrik havuzları gördü. Daha öncesinde de betonarme havuz ile ilgili araştırma yapmış olup havuz maliyetleri ve bazı dezavantajlarından ötürü prefabrik yüzme havuzu arayışına girdiğini söyledi.

Ofisimizde yapmış olduğumuz görüşmede liner kaplama prefabrik havuzların avantajları olan %100 su sızdırmazlığı, bakteri mantar tutulumu yaratmayan özelliği, sismik hareketlerden etkilenmeyen bir yapı olduğu detaylarını ve 1 hafta gibi kısa sürede yüzme havuzuna sahip olacağı bilgilerini kendisine anlattık. Bahçesine uygun şekilde uygulama yapabileceğimi standart ebatlara bağlı kalmadığımızı ilettik. Prefabrik havuzlardaki ekonomik fiyatlandırma da karar aşamasında etken oldu. Maldiv model prefabrik çelik havuzumuzun 600x300x150 ebatlarındaki prefabrik havuz yapımı için anlaşma sağladık.

Müşterimiz yüzme havuzunun hafriyat ve altyapı çalışmalarını ekibimizin kontrolü ve takibi altında sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra uzman kurulum personelimiz ile hızlı bir şekilde yapımını tamamladık.

Mehmet Beyin memnuniyeti ve İzmir Havuz firmamızdan güzel sözlerle bahsetmesi de bizim için ekstra bir kazanç oldu.

Mehmet Bey e ailesiyle birlikte havuzu sağlıklı günlerde kullanması temennisiyle…

 

TOP