HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Betox Prefabrik Havuz Sistemleri

Betox Prefabrik Havuz Sistemleri
Prefabrik havuz; evlerin bahçelerinde, otellerde, rehabilitasyon merkezlerinde tercih edilen havuz...
Prefabrik havuzlar; evlerin bahçelerinde, otellerde, rehabilitasyon merkezlerinde tercih edilen havuz türlerindendir. Turistik bölgelerde ve yazlık bölgelerde birçok ev ve işletmede havuz türü, prefabrik olmaya başlamıştır.
 
Prefabrik havuz sistemleri, aylarca süren havuz inşaatlarının aksine, kurulumunun kolay olması ve özellikle kazı yasaklarının bulunduğu birçok alanda kolaylıkla yapılabilmesidir.
 
Prefabrik havuz sistemlerinin bir başka çeşidi ise Betox prefabrik havuz sistemleridir. Prefabrik havuzlar, istenilen boyuta göre üretilebildikleri için, daha çok tercih edilmektedir.
 
Betox Prefabrik Havuz Nasıl İnşa Edilir?
 
Betox prefabrik havuz sistemleri için, ilk olarak uzman ekipler tarafından proje çizimiyle başlanır. Tüm projenin teknik çizimleri tamamlandıktan sonra, havuz yapılacak alan belirlenerek, projeye uygun şekilde havuz kazısına başlanır.
 
Hafriyatın çıkarılıp, gerekli ölçümlerin yapılarak, kazı derinliğinin havuz kotuna getirilmesinin ardından, zeminin düzgünlüğü test edildikten sonra üzerine mıcır dökülür. 
 
Mıcır üzerine pas payı verildikten sonra çelik hasırlar yerleştirilir. Havuz tabanı C30 sınıfı betonu, en az 20 cm kalınlığa gelene kadar dökülür. Havuz tabanı pürüzsüz hale getirilir.
 
Havuz tabanına U profiller konup gerekli hesaplamaları yapıldıktan sonra tabana sabitlenir. Arkasından havuzun çevresine, arka destek ayakları ve panelleri yerleştirilerek ayaklar zemine sabitlenir.
 
Havuz taşıyıcı gövdesi de tamamlandıktan sonra, havuzun diğer ekipmanları olan skimmer, aydınlatma, nozul parçaları montajlanır. Polyester makine dairesi yerine yerleştirilir.
 
Makine dairesi 15 cm ve arka destek ayaklarına 30 cm’lik beton dökülerek havuz gövdesi sabitlenir. Havuz tabanı geotekstil keçe serildikten sonra, liner kaplama yapılır. Yüzme havuzu yapımı, ortalama 3-7 gün içinde tamamlanır.
 
Neden Prefabrik Havuz Sistemi Tercih Edilmelidir?
 
Betox prefabrik havuz sistemleri, diğer havuz çeşitlerine göre çok daha avantajlıdır. Özellikle turistik bölgelerde, otel ve pansiyonlarda tercih edilen prefabrik havuzlar, boyutlandırma konusunda da sıkıntı yaşatmamaktadır.
 
Daha az maliyetlidir.
Kazı yasağı olan yerlerde yer üstü havuz modelleri kullanılabilir.
Mikroorganizmalara karşı dayanıklıdır.
Herhangi bir onarım ya da tamirat durumunda da maliyeti en aza düşürür.
Kolay değişiklik yapılabilir. 
İstenilen boyutta yapılabildiği için, hemen her alan için uygundur.
 
Yer altı hareketlerinden etkilenmediği için; deprem ve yer kayması gibi doğal afetlere dayanıklıdır. 
 
Betox Prefabrik Havuz Sistemleri Garanti Kapsamı Ne Kadardır?
 
Betox prefabrik havuz sistemleri; betonarme yapım havuzlara göre çok daha maliyetsizdir. Havuz zemini 1 ila 3 gün içinde, kurulumu ise 2 ila 6 gün içinde tamamlanır.
 
Anti U.V yüksek rezistanslı anti fouling 80/100 destek malzemeli liner kaplaması sayesinde sızdırmazlık özelliği bulunmaktadır. Bunun yanında havuz iç kaplaması fabrika ve işçilik hatalarına karşı 10 yıl, tüm mekanik tesisatı ve filtrasyon sisteminde fabrika ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl garanti süresi bulunmaktadır.
 
TOP