HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Yapımı

Prefabrik Havuz Yapımı
Prefabrik yüzme havuzu yapımı gerek yapım maliyeti gerekse hazır olma süresi bakımından beton havuzlara oranla...
Prefabrik yüzme havuzu yapımı gerek yapım maliyeti gerekse hazır olma süresi bakımından beton havuzlara oranla çok daha fazla talep görüyor. Son yıllarda zamandan hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmek isteyenler prefabrik havuzlara yöneliyorlar. Bu tip havuzlar deneyimli ve konusunun uzmanı kişiler tarafından üretilip, monte edildiklerinde çok daha kullanışlı oluyor. Prefabrik havuzların kurulumu hızlı, dayanıklılığı yüksek, uygun fiyatlı, sızdırmazlık özelliği %100 ve deprem gibi doğal afetlerden etkilenmeyen yapısı ile dikkat çekiyor. Beton havuzlara oranla yarı yarıya daha hesaplı olan bu tür havuzların kurulumunda sürpriz maliyetlere ya da hatalara rastlanmıyor. Projenin ilk anından itibaren yapılacak her adım plana uygun şekilde ve sürede yapılıyor. 
 
Prefabrik havuz yapımı sırasında fiberglas ismi verilen bir malzeme kullanılıyor. Bu malzemenin en önemli özelliği ise yüksek düzeyde yalıtkan olması. Ana taşıyıcı malzeme olarak çelik paneller kullanılarak yapımı tamamlanan prefabrik havuzlara bu nedenle panel havuz da deniliyor. Çelik paneller zeminin altında güçlü bir mukavemet gösterdiği için kullanılıyor. %100 sızdırmazlık özelliği bulunan liner kaplama esnek yapısı ve anti bakteriyel özelliği ile tercih ediliyor. Bu kaplama istediğiniz ölçüde tek parça olarak imal edilebiliyor. Düz renklerde olabildiği gibi mermer ya da mozaik benzeri alternatif desenlerde de olabiliyor. Çelik taşıyıcı ve kaplama yapıldıktan sonra su ve elektrik hatları çekilen havuzlarda tüm tesisat tek parça olarak kullanılıyor. 
 
Prefabrik Havuzlarda Skimmer Sistem Kullanılıyor 
 
Bu havuzlarda skimmer sistem adı verilen yüzey sıyırıcı sistem kullanılıyor. Skimmer sistemde su yüzeyden ortalama beş santimetre kadar aşağıda oluyor. Skimmer ağızları diye adlandırılan sistemle alınan su filtre edilerek temiz su olarak havuza geri pompalanıyor. Taşmalı havuzlardaki gibi denge tankına ihtiyaç duyulmayan skimmer sistemde bahçeniz için çok daha fazla alan kalıyor. Prefabrik havuz daha çok oval ve yuvarlak şekle sahip oluyor. Bu formda olması skimmer sistemle daha uyumlu olmasını sağlıyor. Böylece suyun filtrelenmesi de kolay olduğu gibi bu formda havuzların görseli de son derece estetik oluyor. İsteğinize uygun çeşitli ölçülerde üretilebilen bu havuzlar bahçenizde tam da gönlünüze göre yerini alıyor.      
 
İşinin Uzmanı Ekiplere Yaptırmak En İyisi 
 
Prefabrik havuzların beton havuzlara oranla pek çok avantajı olduğu biliniyor. Ancak bu durum gerçekten işinin ehli ve uzman kişilerce yapıldığında geçerli oluyor. Çünkü prefabrik havuzlar bittiğinde her biri birbirine benzer bir görsele sahip olacaktır. Bu noktada kaliteli malzeme kullanılıp kullanılmadığını anlamak gerçekten çok zor. Özellikle ilk yapıldıklarında bu ayrıma varmak neredeyse imkansız. Ancak zaman geçtikçe olmadık arızalar yaşatarak ek maliyetlere neden olabiliyor. Bu nedenle eğer prefabrik bir havuz yaptırma konusunda ciddiyseniz mutlaka deneyimli, kaliteli ve referans verebilecek firmalarla iletişime geçmelisiniz. Havuz yapım firmaları arasından sizi anlayan ve isteklerinize %100 cevap verebilecek, kaliteli bir firmayı seçmelisinizi. Böylece kaliteli bir havuzu uzun yıllar sorunsuz kullanabilir, bakımıyla uğraşmak yerine sevdiklerinizle harika zamanlar geçirebilirsiniz. 
 
                                                                                         
 
TOP