HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Filtresinin Kuma İhtiyacı Var?

Prefabrik Havuz Filtresinin Kuma İhtiyacı Var?
Kum filtresine sahip olmanın birçok avantajından biri, kumu sadece beş yılda bir değiştirmeniz gerektiğidir.
Kum filtresine sahip olmanın birçok avantajından biri, kumu sadece beş yılda bir değiştirmeniz gerektiğidir. Bahsetmek gerekirse, havuz filtrenizdeki kumun değiştirilmesi oldukça basittir. Ancak, bu yolculuğa başlamadan önce, kendinize “Prefabrik havuz filtresinin ne kadar kuma ihtiyacı var?” Sorusunu sormayı unutmayın. Deneyimlerimize göre, ne kadar kuma ihtiyaç olduğu süreçteki en gözden kaçan adımlardan biridir.
 
Prefabrik Havuz Filtresi nin Kum İhtiyacını Nasıl Belirleyebilirim?
 
Prefabrik havuz filtrenizdeki kumun değiştirilmesi kolay bir iş olmalıdır. Bununla birlikte, çoğu havuz sahibinin yanlış gittiği adım, filtre tankına ne kadar kum kullanılacağını gerektiğini belirlemektir. Doğru miktarda kum kullanılması son derece önemlidir. Çok az veya çok fazla kum filtre performansını olumsuz etkileyebilir ve havuzunuzun sağlığını tehlikeye atabilir.
 
Filtrenizin ne kadar kum gerektirdiğini belirlemenin birkaç yolu vardır.
 

Kullanım Kılavuzu
 
İlk olarak, tüm kılavuzlarını tek bir yerde tutan ve tam olarak nerede bulacağınızı bilen birkaç havuz sahibinden biriyseniz, şanslısınız. Değilse, çevrimiçi kılavuzu aramak için tankta listelenen marka ve modeli kullanabilirsiniz. Bu işlemi hızlı ve basit bir Google araması ile de sağlayabilirsiniz.
 
Filtrenizin kullanım kılavuzu, kumunuzu değiştirmek için ihtiyacınız olan tüm bilgileri içerir.
 
Havuz Filtre Kılavuzunu Bulamıyorum
 
Peki, el kitabınızı bulamazsanız ne olur? Endişelenmenize gerek yok, birçok kişi aynı durumda.
 
Herhangi bir nedenle kılavuzunuzu bulamıyorsanız ve İnternet aramaları dostça davranmıyorsa, bizi aklınızda bulundurun. Sermed Havuz, eski veya durdurulan bir filtre ile ilgili bilgi bulmanın ne kadar zor olduğunu anlar. Sonuç olarak, en popüler kum filtreleri için tek, daha özlü bir kum gereksinimleri listesi oluşturmak istemekteyiz.
 
Kum Filtrenize Kum Ekleme / Değiştirme
 
"Filtrenin ne kadar kuma ihtiyacı var?" sorusu her zaman bir "Kumu nasıl değiştiririm?" sorusunu beraberinde getirir. Kumun değiştirilmesi ile ilgili yardım için, kum filtresindeki kumun değiştirilmesi ile ilgili bize danışabilirsiniz.
 
Hangi Filtreye Sahip Olduğumu Bilmiyorum
 
Filtrenizin markasını ve modelini tanımlayamıyorsanız ne kadar kuma ihtiyacınız olduğunu belirlemek zor olacaktır. Ancak imkânsız değildir. Mümkünse, aramak istediğiniz ilk şey tanımlayıcı bir parça numarasıdır.
 
Genellikle, filtrenin herhangi bir bölümünde bir parça numarası bulabilirsiniz. Yine de, birçok durumda, filtreyi açmanız ve iç parçaları incelemeniz gerekebilir. Sonunda filtrenizi hâlâ tanımlayamıyorsanız, deneyebilir ve yardımcı olabiliriz. Kum filtrenizin birkaç fotoğrafını info@sermedhavuz.com.tr adresine gönderin, teknisyenlerimizden biri sizin için göz atacaktır.
 
İzmir Havuz, havuz sektöründe bir ilki gerçekleştirmekte ve modern online satış sistemine geçerek hem havuz hem de havuz aksesuarları ürünlerinde online satış hizmeti sunmaktadır.
 
Profesyonel ve konusunda deneyimli ekibi sayesinde havuz ekipmanları nızı kaliteli ve güvenilir şekilde online alabilirken, aynı zamanda prefabrik havuz seçiminde size yardımcı olmaktadır.
 
Uzman ekibimize ulaşmak için 0850 495 02 00 / 0532 111 73 73 numaralı hatlarımızdan ulaşabilir ya da info@sermedhavuz.com.tr adresimizden e-posta yoluyla da uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.
 
TOP