HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Tuz ile Havuz Klorlama Hakkında Her Şey

Tuz ile Havuz Klorlama Hakkında Her Şey
Havuz klorlayıcılardan önce, prefabrik yüzme havuzunuzu herkesin kullanması için temiz ve güvenli ..
Havuz klorlayıcılardan önce, prefabrik yüzme havuzunuzu herkesin kullanması için temiz ve güvenli tutmak için sert klorlama kimyasallarını işlemek ve saklamak gerekiyordu. Bugün, prefabrik havuz endüstrisindeki gelişmeler bize daha basit ve daha güvenli bir alternatif getiriyor; tuz ile klorlama.
 
Tuz İLE Klorlama Nedir?
 
Tuz ile  klorlama, geleneksel olarak sert sıvı veya katı kimyasal klorlamaya göre doğal ve daha uygun bir  alternatif hem de havuzlarınızı sağlıklı hâle getirme yöntemidir. İzmir havuz tarafından satılan tuz/pH  sistemleri, çözünmüş tuzu sadece doğru miktarda klora dönüştürerek sizin ve cüzdanınızın daha az iş ve endişe duyduğu temiz, berrak, lüks yumuşak su elde edilmesini sağlar.
 
Tuz ile Klorlama Ne Kadar Popüler?
 
Dünya çapında yaklaşık bir milyon hane, havuzlarını Tuz ile sterilize etmeyi seçti. Tuz, havuzunuzun ve spanızın sanitasyon gereksinimlerinin %100'ünü karşılar, parmağınızı kaldırmadan sizi her zaman temiz, berrak ve lüks yumuşak suya ulaştırır.
 
Tuz Klorlu Havuz Seçmek İçin Dört Neden
 
1. Geleneksel klordan %90’ye kadar tasarruf sağlar
2. Su lüks yumuşak ve ipeksi hissettirir.
3. İzmir Havuz Firması ile size sağlanan sistemler güvenilir ve  sistemlerinin bakımı kolaydır.
4. Cilt ve göz tahrişini azaltır ve klor gibi kokmaz.
5. Klor gibi kanserojen değildir.
 
Tuz Klorlu Havuza Dönüştürmek Kolay
 
Tuz ile klorlama ile kimyasal kokular ve tahriş olmuş cilt ve gözler gibi olumsuz yan etkiler olmadan, geleneksel klorlu havuzun temiz, berrak su- tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. Havuzunuzu şartlandırmak için kimyasal olarak klor kullanmak yerine, tuz klor jeneratörleri geleneksel tuzu klora dönüştürerek çalışır. Bu kadar basit!
 
Şöyle çalışır: Tuz havuza eklenir ve daha sonra elektrolitik bir hücreden pompalanır, burada klora dönüştürülür ve tekrar havuza pompalanır. Sonuç, siz ve cüzdanınız için daha az iş ve endişe yaratan temiz, berrak, lüks yumuşak bir sudur.
 
Tuzlu Klorlu Havuzu Nasıl Korurum?
 
Herhangi bir havuzda olduğu gibi, pH, alkalinite, sertlik ve klor seviyelerini düzenli olarak kontrol etmeniz ge-rekir. Çoğu havuz mağazası bu testi sizin için ücretsiz olarak gerçekleştirecektir. Çok fazla değişmeyen tuz klorlaması da düzenli olarak kontrol edilmelidir ancak bu her iki ayda bir yapılabilir. 
 
Kendin Yap tipi iseniz evde kullanım için birçok farklı test kiti mevcuttur. Havuzunuzun kullanımına bağlı olarak, klor seviyesini olması gereken yerde tutmak için tuz klorunuzun klor üretimini daha yüksek veya daha düşük bir çıkış seviyesine ayarlamanız gerekebilir. 
 
Havuzda çok sayıda yüzücü varsa, şiddetli yağmur geçirdiyseniz veya havuz suyu bulanıksa, sonraki 24 saat için klorlayıcıyı otomatik olarak maksimum klor miktarını üreteceği moda geçirebilirsiniz. Tuz Hücreleri yaklaşık 500 saat kullanımda bir kalsiyum birikimi açısından incelenmelidir (sistemlerimizde “Hücreyi Kontrol Et” LED ışığı hatırlatıcı olarak kullanılmak üzere her 500 saatte bir yanacaktır) ve gerekirse temizlenmelidir. Hücrenizi te-mizlemek için en uygun zaman, havuz sezonunun başında (havuzlarını kapatan insanlar için) tuz sisteminizi açma-dan öncedir.
 
Biliyor musunuz?
 
Tuz klorlu havuzdaki bir damla su, bir insanın gözyaşından daha az tuz içerir. Ortak tuz seviyelerinin listesi:
Okyanus Suyu – 35,000 PPM
İnsan Gözyaşı – 9,000 PPM
İzmir Havuz daki Tuzlu Havuzlarınız – 3,000 PPM
 
Herhangi bir havuz için, tuzlu su ile çalışın yada çalışmayın, pH’da bir düşüş, özellikle metaller olmak üzere havuz ekipmanların da hasara neden olan en büyük suçludur. Tuz ortama girince, sistem düzgün kurulmazsa sistem daha fazla çalışacağı anlamına gelir ; doğru kurulum olması için havuz ekipmanının uygun şekilde topraklanması ve bağlanması anlamına gelir. 
 
Aynı şekilde havuzunuzda doğru miktarda tuz kullanmak lüks, temiz su anlamına gelecektir. 
 
Bununla birlikte, çok fazla tuz havuz güvertelerini, korkulukları ve ekipmanları aşındırıcı olabilir. Havuzunuzda doğru miktarda tuz kullandığınızdan emin olmak için yerel havuz uzmanınızla iletişime geçerek güvenli hareket edin.
 
Tuz klorlu havuzlar hakkında hızlı bilgiler için buraya tıklayın.
 
Tuz klorlama hakkında herhangi bir sorunuz varsa Facebook  ve instagram sayfamıza bir yorum bırakın.
 
TOP