HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Yüzme havuzları ile eğlenceli vakit geçirmek için öneriler

Yüzme havuzları ile eğlenceli vakit geçirmek için öneriler
Son model yüzme havuzlarının dekorlarına ve mimarisine uygun, teknolojik açıdan üst düzeyde tasarlanmış ...

Havuzlu evleri olan aileler veya prefabrik havuz sahibi diğer kişiler için önerilebilecek bazı hediyeleri, bu yazımız içerisinde meraklılarına sunduk. Havuz sahiplerinin arka bahçelerini süsleyen havuzlarına olan ilgileri aşikârdır. Etrafınızda böyle bir sevdiğiniz ya da tanıdığınız kişi varsa onlar için ideal olabilecek hediye çeşitlerinden bahsedebiliriz. Böylece sevdiğiniz kişilerin arka bahçelerini süsleyecek bir hediyeyle sevginizi göstermiş olabilirsiniz. Bu anlamda seçeceğiniz hediye, son model yüzme havuzlarının dekorlarına ve mimarisine uygun, teknolojik açıdan üst düzeyde tasarlanmış ya da keyif alacağından emin olduğunuz hediyelerden biri olabilir. İşte havuzlu evlere hediye önerileri ...

Spa Korunağı
 
Yüzme havuzları ile eğlenceli vakit geçirmeyi seven tanıdık ve arkadaşlarınız için havuzlu evlere hediye önerileri arasında spa korunağını da tavsiye etmekteyiz. 
 
Bir havuz sahibine vereceğiniz spa korunağı hediyesi, aslında o kişinin lükse kavuşmasını sağlayacak bir hediye türü olacaktır. Bu anlamda akla gelen Nature 2 Spa Sticks ve Nature 2 Cense, daha temiz, daha lüks ve daha yumuşak bir hisle su keyfi yaşamanızı sağlayacaktır.
 
Daha yumuşak ve daha temiz bir havuz suyu hissini vermesinin yanı sıra aromaterapinin sağladığı ek faydalar sayesinde duyusal bir spa deneyimi yaşamanıza olank tanır. Spa deneyimi yaşatmak için tasarlanmış olan bu hediye, uyum içinde çalışarak konforu ayağınıza getirmektedir.
 
Kırılmaz Yemek Takımları
 
Yüzme havuzu sahiplerine verilebilecek bir diğer güzel hediye, kırılmaz yemek takımları olacaktır. Prefabrik havuz sahiplerinin de fazlaca tercih ettiği bu ürünler, piyasada farklı firmalar tarafından satışa sunulmaktadır.
Kırılmaz yemek takımları , havuzunuz içerisinde kırılabilecek cinsten her türlü cam, seramik vbç cinsteki eşyaların yerini tutarak tehlikeyi ortadan kaldırmaktadır. Çünkü kullanılan cam bir ürünün kırılması, havuz içerisinde keyif sürmekte olan kişiler için tehlikeli sonuçlar doğurabilmektedir.
 
Bu nedenle ideal bir tercih olan kırılmaz yemek takımları , düştüklerinde parçalara ayrılma riski olmadan ama en az cam, çini ve seramik cinsteki tabak vb. ürünler kadar zarif olabilen şık tasarımlarda üretilmiştir. Bunlara en güzel örnek melamin tabaklar ve akrilik kadeh türleridir. 
 
Güneş Enerjili Şarj Cihazları
 
Güneş enerjisi ile çalışmakta olan şarj cihazları, havuzlu evlere hediye önerileri arasında tercih edilebilir işlevlere sahiptir. Havuz kullanan kişiler pek çok zaman telefon ya da tablet kullanımlarında şarj aletlerine ihtiyaç duymaktadır. Tam bu noktada da güneş enerjisi ile çalışmakta olan şarj cihazları ideal bir tercih olmaktadır.
 
Güneş enerjili şarj aletleri sayesinde havuz sahipleri havuz keyfi sürerken aynı zamanda tablet ve telefonlarını kullanmaya devam edebilmekte, şarjları bittiği zaman da elektronik aletlerini bu sayede kolayca şarj edebilmektedir. 
 
Güneş enerjisiyle çalışan bu şarj aletleri, arka bahçenize vuran güneş sayesinde kullanımınızı pratikleştirecek şekilde çalışır. İstediğiniz cihaza uyum sağlayabilmektedir. Ayrıca bu aletler, su geçirmez özellikleri ile de dikkat çeker. 
 
Lüks Mikrofiber Havlular
 
Yüzme havuzu kullanan herkese hitap eden bu lüks mikrofiber havlular, pratik bir çözümü de beraberinde getirecek bir hediye seçimi yapmanızı sağlayacaktır.
 
Lüks mikrofiber havlular, yaz güneşi ya da suyun kloruna maruz kaldıktan sonra kullanılabilecek ürünler arasında karşımıza çıkar. Normal havlular sık yıkamadan sonra formunu kaybedebilmektedir. 
 
Tüm bu dertlerden muzdarip olan bir havuz sahibi yakınınıza bu hediyeyi almanız ideal bir seçim olacaktır. Lüks mikrofiber havlular, çabuk kuruma özelliğinde, yumuşak ve renkli çeşitlerde üretilmişlerdir. Yılın her döneminde kullanıma uygundur. 
 
Açık Hava Televizyon Ünitesi
 
Açık hava televizyon prefabrik havuz kullanıcılarının zevkine ve eğlencesine uygun bir havuz ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Yakınlarınızdan güneşli bir havuz keyfi sırasında televizyon izlemek isteyenler varsa, bu hediye onlar için gayet ideal olacaktır.
 
Açık hava televizyonları, açık havada havuz keyfi sırasında izlenebilmesi için üretilmiştir. Parlak bir güneş olduğunda ya da hava şartları bozulduğunda dahi görüntüsü ışıl ışıl olan bu açık televizyonlar, her türlü şartlara karşı korumalı olarak tasarlanmıştır. 
 
Siz de havuz keyfi sırasında tüm bu hediye seçeneklerinden birini, bir havuz sahibi yakınınıza ya da sevdiğinize hediye etmek istiyorsanız, üretici havuz uzmanlarınıza başvurmak için bir telefon etmeniz yeterlidir.
 
TOP