HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Villa ve Oteller İçin Havuz Modelleri

Villa ve Oteller İçin Havuz Modelleri
Villa, Sosyal Tesis ve Oteller İçin Çeşitli Havuz Modelleri ve Tasarımları
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte havuzlarda da oldukça fazla çeşit oluşmuş bulunmaktadır. Bunlardan hangisinin seçileceği ve hangisinin daha avantajlı olduğu konusunda kafa karışıklığı yaşanabilir. İzmir Havuz'da da çok çeşitli havuz modelleri bulunuyor. 
 
Maldiv Prefabrik Portatif Hazır Havuz
 
Bu havuz ürünü üstün Alman mühendislik ve kalitesi ile üretilmektedir. Üç farklı kurulum düzeni bulunmaktadır. Bunlar:
 
Gömme
Yarı gömme
Zemin üstü
 
15 metrekareden 200 metrekareye kadar alternatif boyutlarda yapılabilmektedir. 
 
Anti faouling püskürtme katmanı bu katman sayesinde bakteri ve mikroorganizmaların oluşumu engellenir. Liner adı verilen vinil malzeme ile kaplanmaktadır. Bu malzeme anti bakteriyel özellik gösterir. Yoksun ve bak deli üremesinin önüne geçer. Klasik havuz kaplamalarından daha dayanıklı ve daha ekonomiktir. 
%100 sızdırmazlık garantisi verir. Depremden ve yer hareketlerinden etkilenmez. Kolay kolay yırtıklar ve çatlaklar oluşmaz. 
 
Temizlik için kum filtrasyon sistemi kullanılır. 
 
Fipool  Skimmerlı Prefabrik Portatif Hazır Havuz
 
%100 Türk mühendislerinin geliştirdi yerli malzemeler ile üretilir. Havuz duvarlarında kullanılan Fibercement levhalar sayesinde çok dayanıklı olur. Pas oluşmaz, deforme olmaz, mikrop barındırmaz ve yer hareketlerine karşı dayanıklıdır. 
 
Fipool skimmerli prefabrik portatif hazır havuz için herhangi bir ölçü sınırlaması bulunmuyor. İstenilen ölçülerde ve ebatlarda üretim yapılabilir. 
 
Havuzun üretim süresi oldukça kısadır. Toplam maliyeti düşüktür. 
 
Kullanılan liner kaplama sayesinde %100 sızdırmazlık garantisi verir. Anti bakteriyel kaplama özelliği ile bakteri ve yosun oluşumunun önüne geçer. 
 
Fipool Taşmalı Prefabrik Havuz
 
Fipool skimmerli prefabrik havuz ile aynı özellikleri taşır. Anti bakteriyel liner kaplama ile yapılır. %100 sızdırmazlık garantisi vardır. Dayanıklı fibercement levhalar kullanılır. Fipool skimmerli prefabrik havuzdan tek farkı taşmalı sistem kullanılmasıdır. 
 
Hawaai Prefabrik Portatif Hazır Havuz
 
Bu ürün üstün Alman mühendislik ve kalitesi ile üretilmektedir. Maldiv prefabrik havuzda olduğu gibi gömme, yarı gömme ve zemin üstü olmak üzere 3 farklı kurulum düzeni bulunmaktadır. 15 metrekareden 200 metrekareye kadar alternatif boyutlarda üretilebilir. Anti bakteriyel kaplaması, %100 sızdırmazlık garantisi filtrasyon sistemi bakımından Maldiv prefabrik havuz ile aynı özellikleri taşır. 
 
Ticari ve Sosyal Tesis Havuzları
Ticari ve sosyal tesisler için istenilen ölçülerle sorunsuz bir şekilde prefabrik formda havuz üretimi yapılabilir. 
 
Anti faouling P.V.C. püskürtme katmanı sayesinde bakteri ve mikroorganizmaların yaşam alanı engellenmiştir. Liner adı verilen kaplama malzemesi kullanılır. Bu sayede temizliği diğer havuz türlerine göre daha kolay olur. Mantar ve bakteri üremesini engelleyerek havuzdan geçebilecek olan hastalıkların çoğunun önüne geçer. Seramik havuzlara göre daha ekonomiktir. 
 
%100 sızdırmazlık garantisi vardır. Deprem gibi yer hareketlerinden etkilenmez. 
 
 
İki tabaka arasına yerleştirilmiş, polyester ile güçlendirilmiş 1,5 milimetre kalınlığında havuz kaplama malzemesidir. Güneş ışınlarına karşı dirençlidir. Havuzlarda bakteri, yosun ve mantar oluşumlarının önüne geçer. %100 sızdırmazlık enerjisi verir ve depreme karşı dayanıklıdır. Farklı dekoratif desenleri ve renkleri bulunmaktadır. Kaymaz özellikli olanları da mevcuttur. 
 
Beton Üzeri Liner Kaplama
 
Liner kaplama işlemi aynı zamanda betonarme havuzlar için de yapılabilmektedir. Betonarme havuzları daha dayanıklı ve daha sağlıklı bir hale getirir. Prefabrik havuzlarda gösterdiği olumlu etkilerinin hepsini betonarme havuzlar üzerine kaplandığında da gösterir. 
 
Toplu Projeler
 
İzmir Havuz, kişisel havuz yapımı nda hizmet verdiği gibi otel ve site gibi alanları için toplu projelerde gerçekleştirebilmektedir. Sitelerinizde kullanmak üzere İzmir Havuz'un anti bakteriyel kaplamalı, Prefabrik havuzlarını düşünebilirsiniz. 
 
Villa, sosyal tesis ve oteller için İzmir havuzları dayanıklılığı, anti bakteriyel özelliği sayesinde sağlık koruması, temizlik ve bakımına fazla vakit ayırma gerektirmemesi ve maliyetinin daha düşük olması gibi sebeplerle tercih edilmektedir. 
 
TOP