HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Liner Kaplama İle Neler Kaplanıyor?

Liner Kaplama İle Neler Kaplanıyor?
Şimdi, havuzun kaplanacağını düşünüyor olabilirsiniz. Havuzunuzdaki diğer özellikler ne olacak?

Şimdi, havuzun kaplanacağını düşünüyor olabilirsiniz. Havuzunuzdaki diğer özellikler ne olacak? Liner kaplama biraz sihir gibidir. Sorunsuz bir görünüm oluşturmak için havuzunuzda kaplayamayacakları neredeyse hiçbir şey yoktur.

Liner seçiminizde bir dizi merdiven tipini ve diğer yerleşik özellikleri kapsayabilirsiniz: Yüzme, güneşlenme, banklar, bronzlaşma çıkıntıları, havuz içi bar tabureleri havuzunuzun suyunun altındaysa, kaplanıp kaplanamayacağını mutlaka sorun! Bu, dokulu bir liner kaplama isteyip istemediğinizi belirlemeye yardımcı olacağından önceden bilmek önemlidir!

DOKU

Vinil ile adım atmaya karar verirseniz, doku paha biçilmez bir seçenek olabilir!

Vinil, ayak altında iyi hissettiren ve havuzunuzun daha yüksek alanlarında tutuş ve ek çekiş sağlayan bir doku ile kabartılmıştır.

Çoğu üreticinin dokulu vinil için ek bir ücreti olsa da, herhangi bir havuz için çok daha güvenli bir seçenektir.

Bazı dokular püskürtme beton hissi verir, kiremitli desenlerde “harç çizgileri” içine girer veya ayaklarınızın altında sıkıştırılmış kum hissi yaratır.

İLAVE BİLGİ: Dokulu vinil harikadır, ancak iyi bir havuz kimyasının yerini tutmaz. Kaygan yosun oluşumunu önlemek için havuzunuzda uygun kimyasal dengeyi korumanız gerekir.

Kimyasallarınızı düzgün bir şekilde dengelemek, vinil kaplı yüzme havuzunuzun yıllarca kullanımını ve güzelliğini garanti edecektir.

Otomatik klorlama sistemleri, mineral sistemleri ve tuz sistemleri, daha uzun bir süre boyunca daha düşük seviyelerin korunmasına yardımcı olacaktır.

Ozon ve UV gibi klor ihtiyacını azaltabilecek, astarınızdaki solma süresini azaltabilecek veya yavaşlatabilecek başka seçenekler de vardır. Bakılacak başka bir seçenek de UV ve klora karşı koruma sağlayan bir kaplama sunan bir astardır. H2okay! Üstün bir kaplama kullanır ve zamanla solma miktarını azaltarak astarın ömrünü uzattığı kanıtlanmıştır. Hangi astarlarımızın bu özelliğe sahip olduğunu sorun!

KALINLIĞI

Bu açık olmalı: Daha kalın, daha iyi değil mi? Her zaman değil!

Çoğu durumda, daha kalın bir liner kaplama daha uzun süre dayanır ve kesilmesi veya delinmesi daha az olasıdır. Ancak, daha soğuk bir iklime daha soğuk bir günde monte edilirse, daha kalın astarlar daha ince bir liner kadar esnek değildir. Linerlın biraz daha sıkı olduğu kurulumlarda da önemlidir, eğer astarı aşırı gererseniz, bu astarın ömrünü azaltacaktır. Ancak astarınızı doğru şekilde kurmaya hazırlanarak bu tamamen önlenebilir.

Sıcak, esintisiz günler en iyisidir ve astarınızı güneşte veya önceden sıcak bir bodrumda bırakmak daha esnek hâle getirmeye yardımcı olabilir.

Bu nedenlerle, normalde en çok beğendiğiniz desenle gitmenizi ve astarın kalınlığını en son olarak değerlendirmenizi öneririz.

Desen birden fazla kalınlıkta mevcutsa ve yükseltmek bütçenize uygunsa, özellikle daha uzun mevsimlerin olduğu sıcak bölgelerde bunu yapmak neredeyse her zaman iyi bir fikirdir.

Liner Kaplama kalınlığı hakkında daha fazla bilgi için https://www.sermedhavuz.com/ tıklayın!

Hangi liner havuz kaplamayı seçerseniz seçin, bakım önemlidir, ancak sonunda değiştirilmesi gerekeceğini bilmek iyidir. Vinil kaplı havuzların bu kadar popüler olmasının en büyük nedenlerinden biri budur.

Liner Kaplama nn değiştirilmesi son derece pahalı bir işlem değildir ve havuzunuza kolaylıkla yeni ve hatta tamamen farklı bir görünüm kazandırabilir.

Bu bilgilerin, kararınızı biraz daraltmanıza yardımcı olduğunu veya en azından ilerlemeniz konusunda kendinizi güvende hissetmeniz için yeterli bilgi sağladığını umuyoruz. Her zaman olduğu gibi, herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa ekibimiz her zaman yardım etmek için yanınızdadır.

Havuz satın alma yolculuğunuz için ek kaynaklar:

  • Bir yer altı havuzu kurmanın maliyeti nedir?
  • Bir yer altı havuzu alırken bilmeniz gerekenler nelerdir?
  • Kendi havuzunuzu oluşturun ve tasarruf edin.
  • Kapalı havuz satın alma rehberi.
  • Liner Kaplama Havuz garantisi kapsamında neler var?
  • Zemi üstü havuz linerı nasıl seçilir?

Yeni yüzme havuzu linerlarınızı seçmeniz konusunda bazı soruları cevaplamanıza yardımcı olduğumuzu düşünüyoruz. Ancak, şimdi farklı bir soruyu ele almak istiyoruz: Neden bizden satın almalısınız? Tüketici olarak linerınızı bizden satın almakla ne kazanıyorsunuz?

Üreticiler olarak işimiz için gerçekten tutkulu olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bahsettiğimiz, sektördeki 30 yıllık inanılmaz geçmişimiz değil. Basit ve anlaşılması kolay bir şekilde özelleştirilmiş ögeler oluşturma yeteneğimiz değildir. Birden fazla kolay finansman seçeneği hepsinden daha önemlidir. Çünkü bu sizinle ilgilidir.

Aşağıda odaklanabileceğiniz en önemli üç öge, size nasıl davrandığımızdır. Ekibimiz müşterilerimizle gerçek ilişkiler kurar. Arama yapar ve bir satış danışmanıyla konuşursanız, bu danışman satıştan önce size destek sağlar, satın alma işleminize yardımcı olabilir, tüm ölçümlerinizin doğru bir şekilde hizalandığından emin olabilirsiniz. Ama burada bitmez. Kurulumunuz sırasında aynı bire bir desteği sağlıyoruz, daha sonra teknik, sorun giderme ve hatta garanti sorularınız varsa, sizi yalnız bırakmayacağız!

Bu, yüksek müşteri memnuniyeti derecemize yol açar. İnsanların Google'da bizim hakkımızda neler söylediklerini inceleyebilrisiniz.

Bizimle alışveriş yapmadan önce, alışveriş sırasında ve sonrasında müşterilerimize özen göstermekten gurur duyuyoruz. Bu, çoklu platformlarda gördüğümüz olumlu geri bildirimlerle ortaya konan yüksek müşteri memnuniyeti derecemize yol açmıştır. Neden Royal Yüzme Havuzlarından satın almalısınız? Çünkü size her gün lisanslı gibi davranacağız.

 

TOP