HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Liner Havuzlar Ne Kadar Dayanır?

Liner Havuzlar Ne Kadar Dayanır?
Havuzun yapısı hakkında konuşuyorsak, neredeyse 35 yıl sürebilir

Havuzun yapısı hakkında konuşuyorsak, neredeyse 35 yıl sürebilir (ahşap olmadığı sürece). Bununla birlikte, linerin kendisinin çok daha erken değiştirilmesi gerekecektir.

Vinil linerlerin ömrü yaklaşık 5-9 yıldır. Bu hem kalın hem de ince linerler için geçerli olabilir. Elbette, daha kalın bir astar daha uzun sürmelidir, ancak iyi korunmazsa veya gelişigüzel monte edilirse, ömrü çok daha kısa olacaktır.

Kabartmalı veya kabartmasız satın alma seçeneğiniz vardır.

  • Kabartmalı liner kaplama yüzeyde bölmelerle birlikte gelir. Yumuşak bir his verir.
  • Kabartmasız aynı kalınlıktatır, ancak bölme içermez, bu da uzun ömür için daha iyi bir seçenek hâline getirir.

Ekonomik seçim kabartmalı bir liner kaplamadır ancak kolayca delinebilir. Kabartmasız liner kaplamalar daha pahalıdır, ancak doğru takılmış ve bakımı yapılmışsa daha uzun süre dayanır.

 

Liner Havuzunuzu Mümkün Olduğunca Uzun Süre Nasıl Kullanabilirsiniz?

Vinil Lineri Daha Uzun Nasıl Kullanabiliriz?

Gerçek şu ki, vinil liner kaplama değiştirmeleri, kimyasal bakım, elektrik ve su maliyetleri arasında, bir vinil liner havuzundaki bakım, her 10 yılda yaklaşık 7.000 dolar kadardır. Şu temel kurallara uyulması, maliyetleri mümkün olduğunca düşük tutmaya yardımcı olacaktır.

  • Liner havuzunuzun güvenilir, kaliteli bir şirket tarafından kurulmasını sağlayın. Deneyimli ve ne yaptıklarını biliyorlarsa, altta kırışıklıklar veya havayı kuru çürümeye maruz bırakan hava cepleri bırakılmayacaktır.
  • Uygun pH ve klor seviyelerini koruyun. pH, asitliğin ölçüsüdür. Havuzunuzdaki pH çok düşükse, asitliğin yüksek olduğu anlamına gelir, bu da klorun suyu uygun şekilde dezenfekte etmesini zorlaştırır. Daha yüksek asitliğe sahip olmak ayrıca prefabrik havuz ekipmanına, cildinize ve vinil linerine de zarar verir. İyi su kimyasını korumak, linerin ömrünü uzatmaya yardımcı olur.
  • Köpeğinizin pençeleri, içindeki deliklere uzak durduğu sürece vinil linerin pürüzsüz ve güzel yüzeyini sağlayabilirsiniz. Dalların da delebileceği bir alanda olmadığından emin olmalısınız.

 

TOP